EchLandburg biedt Persoonlijke coaching en Bedrijfsmassages in Amsterdam (Noord-Holland) en omgeving.

Persoonlijke coaching
EchLandburg coacht startende ondernemers en ambitieuze jongvolwassenen met als doel persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. We ondersteunen bij het loslaten van vaste patronen en grenzen leren oprekken om de sprong voorwaarts te kunnen maken naar het gestelde doel. Wij gaan altijd uit van de huidige situatie en bewandelen samen met jou de route naar het gestelde doel zo effectief en efficiënt mogelijk. We maken inzichtelijk wat goed gaat, wat beter kan en wat niet (meer) hoeft. We werken samen een strategie uit waarmee je meteen aan de slag kan. Meer weten?

Bedrijfsmassages
Stoelmassage voor je medewerkers aanbieden is een ijzersterke manier van waardering tonen aan je personeel. Gevoel van eigenwaarde en prestaties nemen toe, stress vermindert, de sfeer verbetert en productie en winst van je bedrijf zullen stijgen. Interesse?

Benieuwd of EchLandburg iets kan betekenen voor jou? Laten wij kennismaken onder het genot van een kopje thee of koffie.

naar persoonlijke en zakelijke groei

Ben jij een jongvolwassenen en/of startende ondernemer, die weet wat ie wil en waar je enthousiast over bent, maar met het gevoel dat je vastloopt? Dan ben je toe aan verandering.
‘Vreemde ogen dwingen’ is wellicht op jou van toepassing. EchLandburg kan je met persoonlijke coaching en online training ondersteunen en begeleiden. We kijken verder dan de reeds gebaande paden door eerst samen met jou je huidige situatie en al genomen stappen onder de loep te nemen, zodat jij je potentieel optimaal kan gaan benutten en daarmee het beste uit jezelf, je werk en/of bedrijf leert halen. In onze interactieve manier van coachen ligt de focus op wie ben ik, wat wil ik, hoe ga ik dat bereiken en wie of wat heb ik nodig om mijn doel te realiseren?
Na de coaching heb je antwoorden op bovenstaande vragen, bewustwording en focus, een positiever zelfbeeld, versterkte eigenwaarde en zelfvertrouwen en nieuwe ervaringen opgedaan. Bovendien krijg je tools die je direct in de praktijk kan brengen en kom je uit je comfortzone.
Ben je getriggerd? Neem contact op met Eugénie Landburg om je wensen te bespreken. Twijfel je nog? Doorloop dan eens deze vragen ter verheldering.

zorg goed voor je personeel

 

Een ijzersterke manier om je waardering aan je medewerkers te tonen, is het (structureel) aanbieden van een stoelmassage op de werkvloer. Het is ontspannend voor lichaam en geest. De massage heeft een positieve invloed op houding, gesteldheid, denkvermogen en prestaties. We presteren immers beter als we goed in ons vel zitten.

Bovendien kan het ziekteverzuim en stress afnemen en de productiviteit, sfeer en omzet in je bedrijf toenemen. En niet minder belangrijk: je bouwt aan een duurzame werkrelatie!

De stoelmassage is geschikt voor iedereen, maar vooral voor mensen die veelal zittend en of zwaar werk verrichten, werkdruk ervaren, kampen met lichamelijke klachten. Door een extra steuntje in de rug, letterlijk en figuurlijk, toon je jouw medewerkers extra waardering. De massage vindt plaats op de werkplek, op een speciale stoel en duurt 15 à 20 minuten. Focus ligt op de rug, schouders, nek en armen, en als men het toestaat ook het hoofd.

Meer weten?
Lees hier de informatie over bedrijfstoelmassages

Interesse? Neem contact op met Eugénie Landburg om de mogelijkheden te bespreken.

EFFECTIEF, CREATIEF en in HARMONIE

Ben jij die ambitieuze jongvolwassene en/of startende ondernemer met wilskracht, discipline, focus en doorzettingsvermogen? Durf je zelfreflectie aan, en wil je uit je comfortzone stappen en je grenzen verleggen op weg naar (meer) groei? Wij ondersteunen jou graag hierbij. Dat doen we volgens onze kernwaarden.

Effectief: we zijn resultaatgericht. Waarde en kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vandaal; we zijn pragmatisch en vermijden ellenlange trajecten.
Creatief: we denken en handelen in oplossingen en zoeken altijd naar mogelijkheden. 
Harmonie: we hechten er veel waarde aan dat jij je veilig voelt en vertrouwen hebt in de afgesproken aanpak.

Wat mag je nog meer van ons verwachten? Persoonlijke aandacht, een programma op maat, werken in een veilige omgeving, aandacht voor persoonlijke blokkades en passie(s), uitdagingen, positieve energie en focus op het gewenste resultaat.
We starten altijd met een uitgebreide intake. Aan de hand van verschillende vragen formuleren we samen jouw persoonlijke en zakelijke doel(en). Wij kijken daarbij ook altijd naar onszelf. Past onze aanbod in persoonlijke coaching en online training bij jou en ons aanbod van bedrijfsmassages bij jouw bedrijf? Dan kunnen we samen aan de slag.

Neem contact met Eugénie Landburg op voor een consult van 20 minuten en/of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je graag eerst ervaringen van andere klanten lezen? Klik dan hier.

Tarieven

Coaching
Het eerste gesprek is een gratis telefonisch consult. Kies je na dit consult om een coachingtraject aan te gaan, dan wordt deze geheel op maat gemaakt.
Een traject bestaat uit 3 tot 6 sessies van 90 minuten.

Bedrijfsmassage
Minimale afname is 2 uur. Het aantal masseurs is afhankelijk van de groepsgrootte. De kosten zijn € 70 per uur per masseur.

Alle bedragen zijn exclusief BTW; eventuele reis- en parkeerkosten zijn niet inbegrepen.
Wil je meer informatie of een offerte aanvragen, neem dan contact op met Eugénie Landburg. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een reactie van haar.

Contact
EchLandburg werkt op afspraak

Een afspraak maken kan telefonisch of via het contactformulier.
Klik hier om alvast (digitaal) kennis te maken met Eugénie Landburg, oprichter van EchLandburg.

Contactgegevens
Eugénie 06 461 845 05
info@echlandburg.com
www.echlandburg.com
Volg EchLandburg online op
Contactformulier