Reviews van klanten en samenwerkingspartners

Altijd goed als klanten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners hun ervaringen delen. Hiermee kunnen we onze bedrijfsvoering toetsen en verbeteren.

Pieter Jan Baan (coaching)
Na mijn ontslag ben ik gedurende drie jaar verslaafd geraakt aan de drank en gescheiden van mijn vrouw. Via via kwam ik in contact met Eugénie. In het eerste gesprek voelde ik gelijk een klik; haar rustgevende manier van praten doch kritische vragen gaven mij hoop. Na een traject van 5 keer in drie maanden tijd heb ik hulp gezocht voor mijn verslaving, ben weer aan het werk en ben in gesprek met mijn ex-vrouw over de opvoeding van de kinderen. Ik ben blij dat ik in mezelf heb geïnvesteerd. Eugénie bedankt, ook voor de nazorg.

Sander Kuiper, sales manager Quebit BV (samenwerkingspartner)
Creativiteit, spontaniteit en originaliteit zie je terug in alle uitingen van Eugenie. Als socialseller is ze allround en ook ondersteunend voor degene die op bepaalde punten hulp nodig hebben. Ze kan groepen motiveren, in beweging brengen en is altijd sfeerbepalend. In haar goed bekeken vlogjes maakt ze er met haar karakteristieke stemgeluid echt een feestje van. Eugenie kan ik verder omschrijven als kritisch, punctueel en nieuwsgierig.

Brandon Reckerts (coaching)
Eugénie barst van passie en energie. Dat gevoel wist ze ook heel goed over te brengen naar ons. Het gaf een vertrouwd en bemoedigend gevoel. Eugénie vind ik het voorbeeld van alles wat zij ons heeft geleerd en om dat zo voor me te kunnen zien (heb mogen zien) heeft mij het meest geholpen. Verder kon ik mezelf heel goed vinden in de mindset die zij heeft. Door mensen aan te sporen de kracht uit zichzelf te halen en werken vanuit je passie, want wij zijn instaat tot zoveel meer en dat is voor mijn doel de main focus. Wat ik enorm kan waarderen aan Eugénie is de manier waarop ze een ieder kon aanspreken als de persoon die wij willen zijn. Ze wist de krachten van elk persoon te benutten en zag ons voor de idealen waar wij voor staan. De lessen zijn mij zeker bij gebleven en mijn passie is alleen maar gegroeid. De tools die nodig zijn, de passie, het vertrouwen(in mezelf), de inzet, maar voornamelijk ook de kracht en eigen identiteit zijn mij bij gebleven en enorm verbeterd dankzij Eugénie.

Nina Breuk (coaching)
Ik vind je een mooie krachtige vrouw. Jouw energie en inzet was heel motiverend en inspirerend. Dankjewel!

Giordano Miskin (coaching)
Eugénie kan mij heel goed inspireren om mijn doel voor ogen te hebben en zo concreet mogelijk.

Chloé Wielzen (coaching)
Super krachtige mindset waarmee ze alles duidelijk weet te verwoorden. Haar krachtheid straalt ze uit en een sterke lichaamstaal. Door haar weet ik nu hoe ik mijn doel kan realiseren en de tools die ik daarvoor nodig heb. PS: mooie glimlach!

Janis Mans (coaching)
Eugénie heeft mij bijzonder geïnspireerd door de vrouw die zij is. Zij is pittig met een groot hart. Zij heeft mij moed en kracht gegeven door haar bemoedigende woorden.

Dalmar Eersel (coaching)
Ze weet goed hoe ze de groepsleden moet prikkelen, vooral met de juiste vragen en reacties. Ik heb het gevoel dat ze oprecht geeft om mensen, erg eerlijk is, ook als het niet leuk is.

Gijs Pannekeet (samenwerkingspartner)
Met Eugenie heb ik op de startersdag van de KvK samen mogen werken. Dit heb ik als zeer prettig ervaren! Ze heeft een scherp oog voor detail en luistert zeer sterk tijdens interactie met publiek. Met haar open en krachtige vragen weet ze mensen in de reflectie-stand te zetten om zo verder te komen. Ze heeft een krachtig en professioneel voorkomen wat maakt dat mensen gemakkelijk naar luisteren en zij echt impact kan maken op haar publiek tijdens de sprekerssessie. Eugenie is warm mens met een goed gevoel voor humor en weet heel goed waar ze mee bezig is. Ik kijk er naar uit om in de toekomst met haar weer te mogen samenwerken! Waarom? de samenwerking verliep alsof we elkaar al veel langer kende. We hebben veel gemeen met wat we doen en welke doelgroep wij willen bedienen. Ik beveel haar zeker van harte aan voor coaching en spreker/inspiratie sessies!

Thomas SlotBoom, Video Employer Branding Specialist (samenwerkingspartner)
Eugénie heb ik mogen leren kennen als een echte power vrouw. Ze voegt positiviteit toe waar ze ook komt, maar doet dit ook met een positieve kritische manier van kijken. In een groep dan wel bij een individu. Voornamelijk door haar passie in te zetten. Ik vind haar sterkste kant dat ze goed in staat is anderen mensen weet te mensen versterken. Als laatste kan ik haar bedrijfsmassage aanbevelen aan werkgevers die wat terug willen doen voor hun medewerkers! En als allerlaatste: bedankt voor je altijd enthousiaste besprekingen.

Agnes Winter, bestuurslid (workshop teambuilding & empowerment)
Als oud collega wilde Eugenie iets geven aan onze organisatie Dress for Success. Een workshop voor de medewerkers “ Zichtbaar vanuit passie”. Deze workshop is positief ontvangen. In beperkte tijd wist Eugenie door interactie de deelnemers te bewegen hun eigen passie en kwaliteiten naar voren te brengen. Leerzame en verbindende middag. Dank Eugenie!

Brenda Fibicher, Operationeel manager verpleging Reade (bedrijfsmassage) Fantastisch! Onze verpleegkundigen een kwartier een stoelmassage en weer goed in de energie omdat zij dit verdienen. Eugenie heeft dit top gedaan!

Rachida el Alami Adviseur, bemiddelaar en projectleider Vrijwillige Centrale Amsterdam
Ruim 20 jaar geleden tijdens onze studie samengewerkt. Open, betrouwbaar en een echte doorzetter was het toen en is dit nu in het kwadraat! Heel trots op Eugenie die niet alleen haar mannetje staat en zeker is van haar zaak, maar ook openstaat om de zaak waar ze hard aan werkt nog mooier en beter te maken. Met als doel om JOU nog beter en mooier te maken! Kortom, een gedreven, eerlijke, hardwerkende vakvrouw!

Charley Doorson, HR Business partner (bedrijfsmassage)
Eugénie is bij ons op kantoor geweest voor de stoelmassage. Elk teamlid kreeg een half uur lang een heerlijke en ontspannende massage in onze vergaderzaal. Eugénie zorgt er echt voor dat je even ‘weg’ bent. De vergaderzaal werd binnen no time (door wat kleine aanpassingen) omgetoverd tot een rustgevende en kalmerende ruimte waardoor je je even helemaal kon overgeven. Het hele team heeft deze ervaring als zeer positief ervaren. De massage is door de persoonlijke aandacht, passie en vakkundigheid zeker een aanrader. Een aantal teamleden hebben achteraf nog even een praatje staan maken met Eugénie, een vriendelijk, opgewekt, positief en toegankelijk persoon!

Ron Hubert, independent professional Training and Coaching (Coaching & Training)
Met Eugénie heb ik samen mogen werken tijdens een aantal re-integratie projecten. Daar heb ik Eugénie leren kennen als iemand die naar haar collega's warm, hartelijk en ook duidelijk is. Een verbindende factor is door haar vakkennis, doorzettingsvermogen en haar projectmatige aanpak van de klus. Richting haar "kandidaten" heb ik moeilijk benaderbare mensen zien "smelten" door haar altijd aanwezige glimlach en betrokkenheid. Kortom; een erg fijn mens om mee te werken.

Andrea Veerman, directeur RadarPersoneel Zorg & Welzijn (bedrijfsmassage)
Massage op de werkplek! Wat een fijne en ontspannende ervaring! En omdat het toch een soort van ‘anders’ is zoiets op de werkplek helpt de vakkundigheid maar vooral prettige, warme en leuke personality van Eugénie enorm! Een echte aanrader!

Ben Geersema, consultant/owner One-Tribe (Coaching & Training)
Eugénie is een loyale professional, ambitieus en betrouwbaar en een heerlijke persoonlijkheid. Een aanrader dus!

Frits Opdam, Owner 2Connect-Us (samenwerkingspartner)
Eugenie is een open en vriendelijk persoon, waarbij haar professionele uitstraling voorop staat. Ik heb Eugenie leren kennen als een serieus en geduldig luisteraar. persoonlijk heb ik de samenwerking als prettig ervaren.