Ik ben Eugénie Landburg

en ondersteun ambitieuze ondernemende mensen en startende ondernemers bij hun persoonlijke en zakelijke groei. Het gaat mij om de persoon en zijn verhaal. Het gaat dus om jou. Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? Wat is jouw eigenwaarde? Wat zijn je drijfveren? Ik ben een mensenmens, hoog gevoelig en geloof oprecht dat ieder persoon uniek is. De vraag is durf jij jouw echte persoon te laten zien en van daaruit te handelen? Je bewandelt jouw eigen pad, in je eigen tijd en tempo.

Vrienden, collega's en klanten omschrijven mij als zorgzaam, betrouwbaar, gepassioneerd, veelzijdig, gedisciplineerd, inlevend vermogen, zelfstandig, organisatorisch, coachende instelling, bruggenbouwer, veelzijdig en contactueel ingesteld.
Drie van mijn persoonlijke kernwaarden zijn passievol, creatief en verbinden. Naast lifestyle coach en masseuse ben ik maatschappelijk werker, pedagoog, mediator en een fanatieke sporter. Ik leid mijn eigen leven. Een gezonde levensstijl helpt me daarbij. Gezonde voeding, sporten, lezen, voldoende slaap, veel lachen en de juiste mensen om mij heen verzamelen. Mensen die het beste in mij naar boven halen en ik bij hen.
Als jij het punt hebt bereikt om daadwerkelijk voor jezelf te kiezen en jouw eigen leven te leiden en hierbij ondersteuning wenst. Wie weet hebben wij een klik en ben ik voor jou de juiste persoon om samen deze weg te bewandelen. Wij bieden een programma op maat; jij bepaalt het doel en tempo, ik hou je op koers.

Nieuwsgierig? Bel of mail mij voor een gratis consult.

Als wij met elkaar samenwerken garandeer ik jou dat jij stappen vooruit gaat maken en (veel meer) in jouw kracht zal staan. Jij zal groeien en de juiste mensen meenemen.