bedrijfstoelmassages

Tijdens de stoelmassage ligt de focus op rug, schouders, nek en armen. En dit allemaal zonder dat men uit de kleren hoeft. De spanningen ontstaan vaak door kantoorwerk, waarbij men langdurig in dezelfde houding zit.

Onze massages zijn gericht op het soepeler maken van de spieren en het ontspannen van het hele lichaam. Er worden verschillende massagetechnieken toegepast zoals ontspannende handgrepen in combinatie met drukpunten. Door een ontspannende massage wordt de ademhaling dieper en verbetert de doorbloeding en de stofwisseling.

Tijdens de stoelmassage wordt geen gebruik gemaakt van olie of een crème. Het fijne van deze massage is dat het toegankelijk is voor een ieder, ook voor degene die moeite hebben met aanrakingen. Je gaat immers niet uit de kleren en je zit op een speciale stoel.

De stoelmassage is ideaal om tijdens je (werk)dag tussendoor in te plannen. Een goede massage is en blijft toch altijd een verwennerij en na afloop staat een verkoelend glas water klaar.

Belangrijk
Wij bieden geen massages aan bij ontstekingen, open wonden, spataderen, aandoeningen van de huid, spierscheuring, blessures, botbreuken, gebruik van middelen die ingrijpen op het bloed en hartritme, gebruik van geneesmiddelen die de reactiesnelheid verminderen, slechte algemene gezondheid en zwangerschap. Bovendien is masseren op een volle maag of als men langer dan 3,5 tot 4 uur niet heeft gegeten, niet toegestaan.