massages

Onze massages zijn gericht op het soepeler maken van de spieren en het ontspannen van het hele lichaam. Er worden verschillende massagetechnieken toegepast zoals ontspannende handgrepen in combinatie met drukpunten. Door een ontspannende massage wordt de ademhaling dieper en verbetert de doorbloeding en de stofwisseling.
Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van (warme) olie, of in geval van een allergie hiervoor van crème. Na afloop staat een verkoelend glas water klaar.

Een ontspannende massage is uitermate geschikt bij spanning en stress, verzuring, verkramping en spierpijn, reuma, spijsverteringsstoornis, matige doorbloeding van huid en/of ledematen maar ook als een moment voor jezelf. Een goede massage is en blijft toch altijd een verwennerij.

Wij bieden geen massages aan bij ontstekingen, open wonden, spataderen, aandoeningen van de huid, spierscheuring, blessures, botbreuken, gebruik van middelen die ingrijpen op het bloed en hartritme, gebruik van geneesmiddelen die de reactiesnelheid verminderen, slechte algemene gezondheid en zwangerschap.
Bovendien is masseren op een volle maag of als men langer dan 3,5 tot 4 uur niet heeft gegeten niet toegestaan.

Voetmassage
Een voetmassage is erg ontspannend, omdat het de aandacht en energie vanuit het hoofd naar de voeten verplaatst. Een effectieve methode om de stress van alledag te ontladen en weer terug te komen bij jezelf.
Een voetmassage is uitermate geschikt bij spanning en stress, verzuring, verkramping en spierpijn, reuma, spijsverteringsstoornis, matige doorbloeding van huid en/of ledematen. Ook als moment voor jezelf is een voetmassage echte verwennerij.

Wij bieden geen voetmassage aan bij blessures aan de voeten en de onderbenen, zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen raken, ineffectieve ontstekingen en kanker.

Bedrijfsstoelmassage

Tijdens de stoelmassage ligt de focus op nek, schouders, rug. En dit allemaal zonder dat men uit de kleren hoeft. De spanningen ontstaan vaak door kantoorwerk, waarbij men langdurig in dezelfde houding zit. Naast het ontspannen en soepeler maken van de spieren worden ontspannende handgrepen toegepast in combinatie met drukpunten. De ademhaling wordt dieper en er vindt verbetering plaats van de doorbloeding en de stofwisseling. Het is uitermate geschikt bij spanning en stress maar ook als een moment voor jezelf. Een goede massage is en blijft toch altijd een verwennerij. Het fijne van deze massage is dat het toegankelijk is voor een ieder, ook voor degene die moeite hebben met aanrakingen. Je gaat immers niet uit de kleren en je zit op een speciale stoel.
De stoelmassage is ideaal om tijdens je (werk)dag tussendoor in te plannen.