hand- & voetverzorging

Manicure basis
Een behandeling waarbij aandacht is voor de handen, de nagels en de nagelriemen: verzorging van de nagelriemen met nagelriemolie, een nagelbadje en het scrubben van de handen. Vanzelfsprekend worden de nagels in lengte en vorm gevijld en eventueel gelakt met een basislak. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een heerlijke handcrème.

Manicure de luxe
Behandeling als de manicure basis maar uitgebreid met een ontspannende handmassage.

Paraffine
Uw handen worden ondergedompeld in een badje met verwarmde paraffine. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastischer en werkt verzachtend. Na de behandeling voelen uw handen herboren. Een verwennerij voor de handen, maar ook zeer geschikt voor erg droge handen en/of voor mensen met reuma.

Lakken gellak
De handen worden gewassen en gedesinfecteerd. De nagels worden in de gewenste lengte en vorm gevijld. De gellak word op iedere nagel aangebracht. Daarna gaan de handen onder de UV lamp. Dit proces wordt een aantal keer herhaald tot aan de topcoat gellak.

Voetverzorging spabehandeling
Een behandeling waarbij aandacht is voor de voeten. De voeten worden schoongemaakt, de nagelriemen verzorgd en de teennagels gevijld tot de gewenste lengte. De voeten gaan daarna in een voetenbadje en worden gesrubd. Indien nodig wordt oppervlakkig eelt verwijderd met een pluimsteen. De behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de voeten met een heerlijke, verfrissende crème.