schoonheid is meer dan uiterlijk...
jij hebt het

Ben jij een ondernemend en ambitieus iemand, tussen de 23 en 55 jaar oud, in de bloei van je leven, met een drukke baan, een uitgebreid sociaal leven en tal van verplichtingen waar jij je enorm verantwoordelijk voor voelt? Mogelijk hoor je dan ook bij de steeds groter wordende groep die zichzelf wegcijfert en steeds minder in hun eigen kracht staan.

Ben je klaar met jezelf wegcijferen, jezelf verschuilen achter anderen, het vastzitten in een relatie of baan, je niet happy voelen met je lichaam?
Dan is het nú tijd om voor je zelf op te komen en jezelf op de eerste plaats te zetten. 

EchLandburg helpt je daarbij graag op weg. Met behulp van lifestyle coaching, mediation en massagetherapie trainen we je om je lichaam en geest in balans te brengen zodat je optimaal van je dagelijkse en sociale leven geniet.

Je hebt maar één leven, dus wacht niet langer. Gun jezelf deze belangrijke stap!
Twijfel je nog? Kijk dan eens goed in de spiegel. Deze spiegeloefening helpt je verder op weg.

aan de slag

Heb je wilskracht, discipline, vertrouwen, focus en doorzettingsvermogen? Durf je zelfreflectie aan en wil je een nieuwe kans grijpen? Dan gaan we snel aan de slag.

Te beginnen met een uitgebreide intake. Aan de hand van verschillende vragen formuleren we samen jouw persoonlijke doel(en). We kijken daarbij ook heel eerlijk naar ons zelf. Past onze coaching en training die EchLandburg je kan bieden bij jou?

Wat mag je van ons verwachten, behalve eerlijkheid?
Persoonlijke aandacht, een programma op maat, werken in een veilige omgeving, aandacht voor persoonlijke blokkades, uitdagingen, positieve energie, focus op het gewenste resultaat én eventueel begeleiding door een fittrainer waarmee je samen gaat sporten.

Wij geloven in ieders kracht en willen jou ook (weer) laten geloven in jouw eigen kracht.
Neem contact met ons op voor een consult van 20 min en/of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je graag eerst ervaringen van andere klanten lezen? Klik dan hier.

Events

Het bedenken en organiseren van events is onze passie. Mensen bij elkaar brengen, enthousiasmeren en empoweren is de drijfveer. Het gaat om jou en jouw verhaal. Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Door het bezoeken van onze events kies jij voor jezelf. Je zult een boost krijgen en ervaren dat jij ertoe doet. Jij bent immers een unicum. Onze events kondigen we aan via Facebook. Like en volg ons nieuws.

Wil jij zelf een event organiseren met een persoonlijke touch en zoek je een creatieve samenwerkingspartner om samen jouw evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken, wellicht zijn we een match. Laten we gedurende een kopje koffie ontdekken of er een klik is.
Wil je workshops of events organiseren met een persoonlijke touch, heb je een uitgewerkt plan maar geen idee waar je moet beginnen en/ of weinig tijd voor de begeleiding? Zoek je meer creativiteit, ondernemers in dezelfde branche en/of een locatie? Aarzel niet, neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Zorg goed voor jezelf

Goed voor jezelf zorgen en jezelf af en toe lekker in de watten laten leggen, heeft zo z'n voordelen. Het geeft je een positieve boost, vergroot je zelfvertrouwen en verbetert je zelfbeeld.

Een massage of stoelmassage... Even heerlijk tijd voor jezelf, lekker ontspannen, heerlijke olie, kortom: me-time. Onderstaande massages worden op een door jou gekozen locatie uitgevoerd, voor minimaal 4 personen:

nek & hoofd € 40
rug & schouders € 40
rug, schouders, nek & hoofd € 60
voeten, rug, schouders, nek & hoofd € 75

Voor werknemers én werkgevers verzorg ik op werklocatie bedrijfsstoelmassage € 70 (per uur)

lees meer...

Contact

Wil je eerst weten wat klanten over ons zeggen? Klik op de button!

EchLandburg TopRated salon

Je kan telefonisch een afspraak maken of via de button hieronder.
Een reeds gemaakte afspraak kun je telefonisch annuleren of wijzigen, tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Anders zijn wij genoodzaakt 1/3 van het behandelbedrag in rekening te brengen.
Wil je eerst meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

EchLandburg werkt op afspraak op

vrijdag van 10 tot 18 uur
zaterdag van 10 tot 14 uur
zondag van 12 tot 18 uur

Contactgegevens
Eugénie 06 461 845 05
info@echlandburg.com
www.echlandburg.com
Contactformulier