Ik ben Eugénie

Lifestyle coach & masseuse bij EchLandburg, de persoonlijkheidssalon die ik samen met mijn zusje Carolyn run. Het woord zegt het al; het gaat bij ons om de persoon en zijn verhaal. Het gaat dus om jou; Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? 

Ik ben een mensenmens, hoog gevoelig en geloof oprecht dat ieder persoon uniek is. De vraag is durf jij jouw echte persoon te laten zien en van daaruit te handelen? Je bewandelt jouw eigen pad, in je eigen tijd en tempo. 

Vrienden, collegae en klanten omschrijven mij als zorgzaam, betrouwbaar, gepassioneerd, veelzijdig, gedisciplineerd, inlevend vermogen, zelfstandig, organisatorisch, coachende instelling, bruggenbouwer, veelzijdig en contactueel ingesteld.

Ik ben de oudste uit een gezin met drie kinderen. Als oudste heb ik aangeleerd om te zorgen, niet alleen in het gezin, werk en sociaal leven. Met als gevolg hierin door te slaan en mijzelf jaren te hebben weggecijferd. Totdat ik in disbalans raakte en klachten als vermoeidheid, hevige koppijn, irritaties over en weer, ruzies, boosheid, ontevreden met mijzelf en leven overheerste. 

6 jaar geleden was mijn keerpunt; tijd om mijn eigen leven te leiden. Het was tijd om de persoon te laten zien, die ik van binnen voelde maar er niet uitkwam.
Ik was in eerste instantie bang en de vraag wie op mij zit te wachten spookte voortdurend door m’n hoofd. Gelukkig woog de drang om eindelijk te bloeien en te zijn wie ik ben zwaarder. Ik zocht hulp door middel van coaching, cursussen, zelfreflectie en vooral doen. En hier sta ik dan; een tevreden, gedisciplineerde, ambitieuze en ondernemende vrouw, een bruggenbouwer en nog steeds erg zorgzaam. En het bijzondere van dit alles is dat mijn omgeving ook meegroeide in mijn ontwikkeling . 

Naast Lifestyle coach & masseuse ben ik maatschappelijk werker, pedagoog, mediator en een fanatieke sporter. Een gezonde levensstijl pas ik toe door gezonde voeding, sporten, lezen, voldoende slaap, veel lachen en de juiste mensen om mij heen te verzamelen. De mensen die het beste in mij naar boven halen en ik bij hen.

Als jij het punt hebt bereikt om daadwerkelijk voor jezelf te kiezen en jouw eigen leven te leiden en hierbij ondersteuning wenst. Wie weet hebben wij een klik en ben ik voor jou de juiste persoon om samen deze weg mee te bewandelen. Wij bieden een programma op maat; dus jij bepaalt het tempo, ik duw je op koers. 

Nieuwsgierig? Bel of mail mij voor het maken van een gratis consult. 

Als wij met elkaar samenwerken garandeer ik jou dat jij stappen vooruit gaat maken en (veel meer) in jouw kracht zal staan. Jij zal groeien en de juiste mensen meenemen.