PERSOONLIJKE, FINANCIËLE EN ZAKELIJKE GROEI
volgens onze kernwaarden effectief, creatief en in harmonie
 

Ben jij een ondernemend en ambitieus iemand, tussen de 23 en 55 jaar oud, in de bloei van je leven, met een drukke baan, een uitgebreid sociaal leven en tal van verplichtingen waar jij je enorm verantwoordelijk voor voelt? Of ben jij klaar om de volgende stap te wagen in jouw leven? Mogelijk hoor je dan ook bij de steeds groter wordende groep mensen die zichzelf wegcijfert en steeds minder in hun eigen kracht staan.

Ben je klaar met jezelf wegcijferen, jezelf verschuilen achter anderen, het vastzitten in een relatie of baan, je niet happy voelen met je lichaam of vindt jij het tijd om uit je comfortzone te stappen? Dan is het nú tijd om voor je zelf op te komen en jezelf op de eerste plaats te zetten. 
EchLandburg helpt je daarbij graag op weg. Met behulp van lifestyle coaching, mediation en massagetherapie trainen we je om je lichaam en geest in balans te brengen zodat je optimaal van je dagelijkse sociale en zakelijk leven geniet.

Je hebt maar één leven, dus wacht niet langer. Gun jezelf deze belangrijke stap!
Twijfel je nog? Kijk dan eens goed in de spiegel. Deze spiegeloefening helpt je verder op weg.

aan de slag

Heb je wilskracht, discipline, vertrouwen, focus en doorzettingsvermogen? Durf je zelfreflectie aan en wil je een nieuwe kans grijpen? Dan gaan we snel aan de slag.

Te beginnen met een uitgebreide intake. Aan de hand van verschillende vragen formuleren we samen jouw persoonlijke doel(en). We kijken daarbij ook heel eerlijk naar ons zelf. Past de coaching en training die EchLandburg je kan bieden bij jou?

Wat mag je van ons verwachten, behalve eerlijkheid?
Persoonlijke aandacht, een programma op maat, werken in een veilige omgeving, aandacht voor persoonlijke blokkades, uitdagingen, positieve energie, focus op het gewenste resultaat én eventueel begeleiding door een fittrainer waarmee je samen gaat sporten.

Het is algemeen bekend dat sporten bijdraagt aan een goede lichamelijke én geestelijke gezondheid. Een fittrainer gaat je helpen stappen vooruit te zetten. 
De fittraining is een 1-op-1 sporttraining op maat gericht op een gezonder, fitter en sterker lichaam en een goede balans tussen body & mind.
Heb je een voorkeur voor een mannelijke óf vrouwelijke trainer? Geen probleem. We staan in de startblokken.

Wij geloven in ieders kracht en willen jou ook (weer) laten geloven in jouw eigen kracht.
Neem contact met ons op voor een consult van 20 min en/of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je graag eerst ervaringen van andere klanten lezen? Klik dan hier.

Events & workshops

Events bezoeken
Het bedenken en organiseren van events is onze passie. Mensen bij elkaar brengen, enthousiasmeren en empoweren is de drijfveer. Het gaat om jou en jouw verhaal. Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Door het bezoeken van onze events kies jij voor jezelf. Je zult een boost krijgen en ervaren dat jij ertoe doet. Jij bent immers een unicum. Onze events kondigen we aan via LinkedIn en Facebook. Like en volg ons nieuws.


Zelf een event en/of workshop organiseren?
Wil jij zelf een event organiseren met een persoonlijke touch en zoek je een creatieve samenwerkingspartner om samen jouw evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken, wellicht zijn we een match. Laten we gedurende een kopje koffie ontdekken of er een klik is.
Heb je een uitgewerkt plan voor het organiseren van een event of workshops, maar geen idee waar je moet beginnen en/ of weinig tijd voor de begeleiding? Zoek je meer creativiteit, ondernemers in dezelfde branche, een locatie of iets anders? Aarzel niet, neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Zorg goed voor jezelf

Bedrijfsmassage aanbieden is zeer effectief
Goed voor jezelf, jouw personeel of gasten op een event zorgen heeft veel voordelen. Een massage is veelal ontspannend voor het lichaam en kan helend werken. Het draagt bij aan de waardering, productiviteit en duurzaamheid van de medewerkers en werkgever. Het geeft je een positieve boost, vergroot je zelfvertrouwen en verbetert je zelfbeeld. Gedurende de massage komt er een stofje vrij wat onze houding, gesteldheid en denkvermogen bevorderd. We presteren beter als we goed in ons vel zitten.

Onderstaande massages worden op een door jou gekozen locatie uitgevoerd, voor minimaal 4 personen:
nek & hoofd 
rug & schouders 
rug, schouders, nek & hoofd 
voeten, rug, schouders, nek & hoofd 
stoelmassage

lees meer...

Contact
EchLandburg werkt op afspraak

Een afspraak maken kan telefonisch of via het contactformulier.

Contactgegevens
Eugénie 06 461 845 05
info@echlandburg.com
www.echlandburg.com
Kijk voor nieuws, events en reviews op
Contactformulier