Ik ben Carolyn

en vorm samen met mijn zus, Eugénie, EchLandburg. Dit vind ik fijn, vertrouwd weten wat je aan elkaar hebt. Met de klanten die we ontmoeten maak ik graag een praatje, gewoon uit interesse voor een ander. Ieder mens is bijzonder.

Ik ben moeder van een zoon die heerlijk aan het puberen is. Trots ben ik op hem maar soms...... We houden beiden van voetbal, hij speelt en ik sta graag aan de kant als supporter (en coach). Hij denkt vaak ooh daar hoor je mijn moeder. Samen zijn we fan van Ajax we gaan af en toe naar de Arena maar volgen de wedstrijden vooral live op tv.

Gek ben ik op cake bakken en proeven. Moet wel op mijn lijn letten maar daar heb ik een levende weegschaal (Eugénie) voor, die me coacht en zegt "Ben je aangekomen?"

Ik werk al jaren met plezier als verpleegkundige. De afgelopen tijd als wijkverpleegkundige waarbij ik op huisbezoek ga om kennis te maken en de zorg dat nodig is te indiceren.

In de salon of op locatie leg ik graag contact met onze klant. Het moment dat je bij EchLandburg komt willen we je persoonlijke aandacht geven. Laten weten dat jij belangrijk bent. Wie ben je en wat kunnen we voor je betekenen? Voor ons ben je geen nummer maar een unicum. Ik hoop dat je dat ook zo ervaart en graag horen we wat we kunnen verbeteren. Onze moeder zei altijd "Je bent nooit te oud om te leren!"